Вже скоро пройде фінал національного відбору на Євробачення, де буде визначено представника країни на міжнародній арені. Ще не всі учасники представили свої пісні, але запам'яталися гучними скандалами.

У понеділок, 24 січня були представлені 8 фіналістів національного відбору, серед яких є і Аліна Паш. Саме з нею пов'язаний один з останніх скандалів.

Справа в тому, що в 2015 році дівчина відвідувала Російську Федерацію, а також через Москву літала на Кримський півострів, що заборонено робити.

І ось, після цього багато хто почав просити дискваліфікувати дівчину, і заборонити їй представляти країну на міжнародній арені. Мовник Суспільне дав офіційний коментар з цього приводу, в якому зазначили, що у них немає доказів порушень правил відбору.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Відеоінтерв'ю Alina Pash, яке зараз в мережі наводиться як доказ порушення вимог Нацвідбору, не містить жодного факту, що підтверджує порушення фіналісткою правил перетину кордону України" - йдеться в повідомленні.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Аліна Паш надала гарантії, що ніяким чином не порушувала законодавство, і виступ у 2015 році відбувався на приватному заході українців, а кордон вона перетинала з боку України.

Організатори зазначили, що якщо у коментаторів є прямі докази цього факту - просять їх надати.

Йдеться про інтерв'ю програмі "Світське життя", де в розмові з Катею Осадчою Аліна Паш безпосередньо завила, що літала в Крим через Москву.

"Будучи тоді не такою медійною персоною, я не могла подумати про такі наслідки, які можуть потім вилізти" - говорила тоді Аліна Паш.

У Москві вона ходила у футболці з написом Київ, і це був такий жест, що вона проти російської агресії, як вона сама зазначає. А якщо це розцінюється як зрада - люди мають право так думати. Як закінчиться ця історія-невідомо.

Перед цим був дискваліфікований ще один учасник-Laud. Справа в тому, що його композиція була в мережі вже практично як 4 роки, а це заборонено правилами. При цьому, офіційного релізу не було.

Подібна ситуація була з Jamala в 2016, а також Duncan Laurence в 2019. Тоді все закінчилося благополучно.

Нагадаємо, що Національний відбір на Євробачення: чим дивуватимуть "східзахід", Roxolana, ANTSYA, Cloudless

Раніше повідомлялося, що Реперка Аліна Паш зіткнулася з карпатським монстром віч-на-віч, боялася з дитинства

Також, реперку Аліна Паш занесло в потужне місце сили