Учасник романтичного шоу "Холостячка" Роман Свечкоренко, який блискавично завоював симпатію всіх українських жінок, але все ж отримав відмову від Злати Огнєвіч, зараз живе насиченим і яскравим життям. Психолог і з недавнього часу популярний блогер активно розвивається в Instagram, де за ним стежить понад 930 тисяч осіб.

Обраниця Романа Свечкоренко також має немаленьку аудиторію в соцмережі і частенько розміщує досить провокаційні знімки з оголеним тілом, на що не завжди отримує позитивну реакцію. До того ж, Валерія Чернецька молодша за учасника "Холостячки" на 10 років.

Роман Свечкоренко з дівчиною, фото: Instagram
Роман Свечкоренко з дівчиною, фото: Instagram

Цього разу юна красуня розмістила серію різних фотографій, на яких можна розглянути її оголене тіло, Романа і парочку спогадів з повсякденного життя. На кадрах можна побачити навіть дитячу коляску біля входу в якусь будівлю, яка мабуть дуже сподобалася Валерії, якщо вже вона не змогла пройти повз.

Скріншот з Instagram, Лера Чернецька
Скріншот з Instagram, Лера Чернецька

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот з Instagram, Лера Чернецька
Скріншот з Instagram, Лера Чернецька

Нові знімки зібрали безліч позитивних реакцій, навіть незважаючи на те, що деякі з них досить провокаційні. Сам Свечкоренко оцінив публікацію і залишив миле червоне сердечко.

Нагадаємо, зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко розповів про біду, яка трапилася з його дівчиною і дочкою

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко зізнався, що любить довгий інтим: Лера Чернецька відразу "заволала"

Також портал Знай.uа писав, що Роман Свечкоренко натякнув на швидке весілля з новою коханою: "Холостячці" Огнєвіч таке і не снилося