Турецька актриса Ханде Ерчел, яка отримала шалену популярність завдяки серіалу "Постукайся у мої двері", поділилася радісною новиною.

Ханде Ерчел має чимало шанувальників, тому зірка навіть попри свою шалену зайнятість намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить 26.6 мільйонів осіб.

Ханде Ерчел вирішила повідомити своїх прихильникам радісну новину. Виявилося, що знаменита акторка стала обличчям обкладинки відомого журналу Elle.

Фото: instagram \\ handemiyy
Фото: instagram \\ handemiyy

На фото зірка серіалу "Постукайся в мої двері" позувала у стильному пончо з червоними орнаментами. Її довге волосся легкими хвилями спадало на її тендітні плечі. Акторці зробили легкий макіяж з акцентом на очі, а губи вирішили нафарбувати помадою нюдового відтінку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Аби зробити фото більш автентичним, на ньому Ханде Ерчел позувала не одна. У руках турецька зірка тримала невеличкого козлика.

Відданим фанатам зірки дуже сподобалося її фото для обкладинки журналу, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Круто Ханде! Шикарна незвичайна атмосферна фотосесія👍", "Люблю тебе, королева", "Розкішна жінка", "Вау", "Ніжна дівчинка з добрим серцем та сильною волею !!! Як же ми тебе всі любимо!!!", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, зірка "Постукай у мої двері" Ханде Ерчел відмовилася від ножів хірургів, розкривши секрет соковитих форм: "Люди хочуть..."

Також Знай писав, Керем Бюрсін розкрив таємницю про весілля з Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері": "Ми просто насолоджуємося"

Раніше Знай повідомляв, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел "перенервувала" після розставання з Керемом Бюрсіном: прикрас не злічити