Проект "Холостяк" вже багато років залишається одним з найпопулярніших в Україні. Мільйони українців з задоволенням стежать за розвитком подій під час шоу, а його герої отримують справжню популярність у мережі.

Так сталося і з яскравими учасницями "Холостяка" Юлією "Зайкою" та Надін. Навіть після завершення проекту у мережі підписники пильно стежать майже за кожним їх кроком, а вони щодня продовжують тішити їх новими фото чи цікавими відеороликами.

Надін та Юля "Зайка", скріншот
Надін та Юля "Зайка", скріншот

Не так давно Юлія "Зайка" та Надін записали спільне відео під запальну музику. Дівчата потанцювали у готельному номері та розважили українців, цим відео поділилися на сторінці "Холостяка" в instagram.

Надін та Юля "Зайка", скріншот
Надін та Юля "Зайка", скріншот

Обидві учасниці "Холостяка" були одягнені у білі махрові халати, а на їх обличчях буди золотисті маски. Щоб додати родзинки своїх образам і Юля "Зайка", і Надін одягли сонцезахисні окуляри.

" 💃 Юлії та Надін", - сказано у повідомленні.

Деякі з українців не втрималися й прокоментували спільне відео Юлії "Зайки та Надін: "Ну куди ж без них ... їм головне Холостяк, а вже який - не важливо, хоч кіт в мішку".