Пройшов практично рік з того моменту, як почався одинадцятий сезон романтичного шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ.

Тоді Михайло Заливако шукав свою любов і знайшов її в особі Анни Богдан, тоді як Юлія "Зайка" залишилася сама. Як відомо, вони досі перебувають у відносинах і нічого не віщує ніякої біди. Міша досі викладає різні фото і відео з Ганною, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 185 тисяч осіб.

"Холостяк" Михайло Заливако, фото з власних джерел
"Холостяк" Михайло Заливако, фото з власних джерел

Чоловік взяв участь у новорічному випуску "підкатів" на Youtube-каналі "Леви на джипі". Разом з ним там з'явилися Віталій Козловський, TikTok-блогерка Даша Кубик, Антон Wellboy, Женя Кот, Позитив і так далі. Чоловіки позмагалися з дівчатами на предмет підкатів.

— Привіт.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Не нервуй", - підтримав її Михайло.

— А ти випадково не Міша? Просто, коли я Міша... коли в Мені Міша... коли я була в садку, то там був хлопчик Міша і він мене обписав. Мені було дуже тепло, і коли я з тобою мені теж дуже тепло.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

"Боже як же я обожнюю романтичні зізнання Даші"," Візьміть Дашу в основний склад, її підкати і почуття гумору неповторні", "Нарешті серед дівчат з'явилася та, хто може смішно підкотити. Дашу в основу!", "У всіх дівчат були жарти і підкати, а не просто згадка великого чл*на", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця шоу "Холостяк" Ганна Богдан напередодні свят залишила Михайла Заливако без обличчя: "За вікном салют..."

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Холостяка" Юлія Зайка розкрила секрет жіночого щастя, навіть Михайло Заливако не потрібен: "Цінувати те, що є..."

Знай.ua писав, що пов'язує Юлю "Зайку" і Рому Свечкоренко з "Холостячки"? Доля лиходійка виявилася підступною