Українська співачка болівійського походження обожнює ділитися цікавими кадрами зі своїми шанувальниками. В подорожах, куди дівчина тепер регулярно їздить, на зйомки "Орла і Решки", Мішель не забуває ділитися емоціями з фоловерами.

Цього разу Мішель Андраде показала у своєму Instagram кадри з узбережжя океану, куди відправилась відпочивати. Співачка і ведуча в білому купальнику побігла назустріч хвилям. Красуня стала схожою на рятувальниць Малібу, адже фігура та розкутість дівчини ставить її на рівень з відомими актрисами з популярного серіалу.

Мішель Андраде. Фото: Instagram
Мішель Андраде. Фото: Instagram

"Океан! Люблю цю стихію! Як же круто, що є можливість перезавантажитися, перебуваючи наодинці з природою", - написала зірка.

Мішель Андраде. Фото: Instagram
Мішель Андраде. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мішель щоразу стає дедалі популярнішою. Вона має вже більше півмільйони шанувальників, які слідкують за її оновленнями. Дівчина зацікавлює шанувальників, демонструючи свою фігуру, здібності до співів та цікаві ролики пов'язані з тревел-шоу.

Мішель Андраде. Фото: Instagram
Мішель Андраде. Фото: Instagram

"Обожнюю твою тонко відчуває божественну душу!", "Моє болівійське диво", "Ох вже ця бездоганна Мішель!", "Як же хочу так само зараз", "Мішель ти найпрекрасніша дівчинка немов богиня перед нами", "Ця малеча чудова", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Мішель Андраде показала мінуси роботи у "Орлі і Решці".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мішель Андраде проговорилася про нового нареченого.

Також "Знай.ua" писав, що Мішель Андраде поїхала до ченця, який 18 років живе в печері