Популярна українська виконавиця болівійського походження, телеведуча, зірка шоу про подорожі "Орел і решка" Мішель Андраде, яку продюсує Олексій Потапенко, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні та доволі екзотичний образ.

Цього разу зірка вирішила показати свій робочий "фейл", де вона вдарила в бруд обличчям.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мішель Андраде в мережі Instagram.

Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/

"Люблю свою роботу", - коротко підписала відео Мішель.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Наші читачі пам'ятають, що Мішель Андраде не тільки добре співає, але ще і радує телеглядачів своєю участю в проекті "Орел і решка". Так, під час запису однієї з програм Мішель потрібно було випробувати свої таланти скейтера.

Мішель Андраде, скріншот: Instagram
Мішель Андраде, скріншот: Instagram

Дівчина стала на дошку для катання, але несподівано впала з неї на землю, прямо обличчям, навіть не встигла підставити руки під обличчя.

Мішель Андраде, скріншот: Instagram
Мішель Андраде, скріншот: Instagram

З міркувань моралі, ми багато скріншотів робити не будемо, адже розуміємо, як це боляче і сподіваємося, що все обійшлося для Мішель переляком. Здоров'я, здоров'я і ще раз здоров'я тобі, люба Мішель!

Однак підпиники і друзі Мішель почали активно коментувати публікацію. Ірина Горова запитала - "Як ти Міш?", Даша Астаф'єва вирішила написати матюк - "Бл***". А ось ще один шанувальник написав: "Ось до чого ці скейти прокляті доводять. Так прикластися... хоч би захист який на голову чи що".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, зірка шоу "Орел і Решка" Мішель Андраде проговорилася про нового нареченого: "Тебе ширяє?".

Як повідомляв Знай.uа, учениця Потапа з "Орла і Решки" Мішель Андраде поїхала до ченця, який 18 років живе в печері: "Там дуже глибоко і темно".

Знай.uа писав, улюблениця Потапа Мішель Андраде мало не загинула в літаку після зйомок "Орел і Решка": "Не можу дихати".