Аліна Гросу. Фото: скріншот youtube
Аліна Гросу. Фото: скріншот youtube

Аліна Гросу показала Каті Осадчій з чого починалася її зіркова кар'єра

У сторіс на своїй сторінці Аліна Гросу поділилася своєю "історією" - першими концертними костюмами. Вбрання знаменитість зберігає донині. До слова, на фото з Аліною Гросу також позує ведуча шоу "Світське життя" Катя Осадча.

Вакцинація, фото: Unian
Вакцинація, фото: Unian

Підлітки з 14 років можуть отримати "ковідну" тисячу: у Кабміні заявили - як і на що витратити

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Всі українські підлітки від 14 років зможуть отримати виплату в 1000 гривень за повний курс вакцинації проти коронавірусу. Таке рішення ухвалив Кабінет міністрів на своєму засіданні 2 лютого. Так, стало відомо, що 1000 гривень від держави за вакцинацію тепер зможуть отримувати не тільки повнолітні особи, а й підлітки з 14 років.

Даша Квіткова. Фото: скріншот youtube
Даша Квіткова. Фото: скріншот youtube

Зірка "Холостяка" Даша Квіткова отримала серйозну травму на відпочинку з малюком

Відома українська блогерка і переможниця романтичного реаліті "Холостяк" Даша Квіткова розповіла про неприємності, яка сталася з нею просто під час відпочинку - дівчина пошкодила ніготь на нозі.

Святослав Вакарчук. Фото: YouTube
Святослав Вакарчук. Фото: YouTube

Святослав Вакарчук мало не побився з Потапом на шоу "Голос країни"

У 5-му сезоні був один учасник, через якого головні експерти проекту так сильно посварилися, що мало не вплуталися в бійку. Варто нагадати, що в 2015 році тренерами були: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук і Олександр Пономарьов. Дмитро Костюк виконав на сліпих прослуховуваннях пісню "Can not Pretend" і настільки вразив Вакарчука і Потапа одночасно, що ті стали сперечатися, кому ж дістанеться юний талант.

"фантоми" МВС
"фантоми" МВС

8-річний малюк йшов 4 години вздовж дороги в пошуках мами - замерзлого і голодного знайшов "фантом"

У Київській області патрульні знайшли восьмирічного хлопчика, який відправився на пошуку мами. Про це повідомляє заступник голови патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй офіційній сторінці в Facebook.