Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та українська блогерка Даша Квіткова похизувалася розкішною фігурою на пляжі.

Дружина телеведучого Микити Добриніна має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто ділитися з ними новими фото, відео чи просто цікавими подробицями зі свого життя на сторінці в Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.
Нещодавно Даша Квіткова разом з чоловіком Микитою Добриніним та маленьким сином Львом відправилися на відпочинок. Для цього зіркова родина обрала Сейшельські острови. Блогерка тут вже кілька днів, і майже щодня тішить шанувальників новими фото.

Фото: instagram \\ kvittkova
Фото: instagram \\ kvittkova

Цього разу вона поділилася знімком, який зробила на березі океану. Дівчина зручно розмістилася на шезлонгу аби перепочити. Квіткова одягла зелений купальник сонцезахисні окуляри, а на волосся пов'язала білий рушник.
Відданим фанатам Даші Квіткової дуже сподобалося її нове фото, саме тому вони прийнялися залишати для неї компліменти.

"Купальник красивий😍", "А море - очей не відірвати 🔥😍!", "Красивий колір купальника 🔥", "Доброго ранку😍", "Ваууу, тут неймовірне все😍😍😍", "Фото супер 😍😍", "Красива❤️", "Фоточка, як з голлівудського журналу 🔥", "Мамасіта така солодка😍", "Дуже красиво ❤️", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Даша Квіткова в одному купальнику вигнулася на тлі Індійського океану: "Обов'язково впораєтеся". Переможниця шоу "Холостяк" опублікувала фотографію з Сейшельських островів

Раніше Знай писав, дружина "Холостяка" Добриніна Дар'я Квіткова зізналася, від кого їй дістається найбільше: "Не порівнюйте..."

Також Знай повідомляв, зірка "Холостяка" Даша Квіткова отримала серйозну травму на відпочинку з малюком: "Тепер навпіл"