Відомий український артист Павло Зібров вирішив порадувати своїх шанувальників, зокрема, жіночу частину аудиторії. Вони з колегами готують святковий концерт.

Новий пост був опублікований на сторінці артиста в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників своїми новими кадрами, а також розповідями зі свого життя.

Цього разу вони з колегами вирішили зробити приємне жінкам, і організували концерт на честь жіночого дня.

"Дорогі наші неповторні красуні, запрошую вас 11 березня о 19:00 до Палацу культури Україна на концерт "Чоловіки – жінкам"❤️ цього весняного вечора ми подаруємо вам свої хіти, щирість, драйвовий настрій та яскраві емоції. Буду чекати саме вас і буду співати тільки для вас! До зустрічі!"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Виступати для жінок будуть такі артисти як Віктор Павлік, Михайло Поплавський, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Геннадій вітер, Alekseev. Також, своєю присутністю порадує такі персони як Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Анатолій Анатоліч. Прекрасний подарунок для милих жінок на початку весни.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"👏👏👏👏";

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️";

"👏👏👏👏👏";

"Приїжджайте таким каюрлективом до нас в Коростень!!!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що 64-річний Павло Зібров разом з Jerry Heil вкрав хлопців у Ксенії Мішиної: Льоша Тригубенко не може натішитися

Раніше повідомлялося, що Павло Зібров полоскотав своїми моторними вусиками Ольгу Сумську, навіть Юрія Нікітіна не посоромився

Також, Павло Зібров підсадив на" Мертві бджоли " молоде покоління і не стримав радості