Колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка, з яким вони не так давно знову зійшлися, Ірина вирішила відповісти хейтерам.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться особистими фото, які пiдписники знаходять злегка відвертими.

Новий пост несе за собою гумористичний характер, і в такий спосіб вона хотіла висміяти тих, хто має претензії до її контенту.

"Можи хвати писати про секс шо більше прошо писати" - сказано в тексті, який розміщений на новому кадрі Ірини.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше вона вже висловлювалася на тему, Навіщо викладає відверті фотографії.

"Для мене великим досягненням було моє тіло, так як я дуже схильна швидко набирати зайву вагу. І я багато років щодня, безперервно, старанно працюю над цим. Тому оголені частини мого тіла - це демонстрація моєї праці " - говорила тоді Ірина Морозюк.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають. В основному вони сміялися, і говорили про те, яке класне у дівчини почуття гумору, і щоб вона продовжувала в тому ж дусі. Крім того, кадр з даної публікації вона поставила собі на аватарку в соціальній мережі Instagram, щоб закріпити мабуть цю інформацію.

Нагадаємо, що дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка назвала найбільшу суму, яку їй пропонували за секс

Раніше повідомлялося, що Бойко, Буяльський або Вербич: битва найкрасивіших і спокусливих половинок гравців "Динамо"

Також, напівгола дружина Караваєва з "Динамо" показала, де закінчуються її трусики: не посоромилася навіть чоловіка і дітей