Учасник романтичного шоу "Холостячка" Роман Свечкоренко, який блискавично завоював симпатію всіх українських жінок, але все ж отримав відмову від Злати Огнєвіч, зараз живе насиченим і яскравим життям. Психолог і з недавнього часу популярний блогер активно розвивається в Instagram, де за ним стежить понад 930 тисяч осіб.

Цього разу Роман Свечкоренко торкнувся у своєму блозі цікавої психологічної теми і розповів, як розпізнати прояви чоловічої любові. Він виділив парочку так званих сигналів, які на його думку допоможуть визначити намір чоловіків.

Роман Свечкоренко, фото: Instagram
Роман Свечкоренко, фото: Instagram

"ЧОЛОВІК створить БЕЗПЕЧНУ ЗОНУ. Чоловік, який любить, завжди буде шукати точку зростання для себе і партнера. ЧОЛОВІК стовбить ПАРТНЕРСТВО. Будь-який чоловік, коли зустрічає ту саму, за його особистим очікуванням, завжди буде прагнути її зафіксувати біля себе. ЧОЛОВІК завжди ПЛАНУЄ. Якщо вас люблять, якщо ви важливі і цінні, на вас завжди будуть плани", - написав Свечкоренко.

Роман зазначив, що випадки і обставини бувають різні, а також, що зазначені ним "базові" орієнтири не обов'язково повинні збігатися з реальною ситуацією, адже всі чоловічі прояви різні.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Користувачі соцмережі подякували Роману за цінну інформацію. Також багато хто зробив висновки з його поста про те, що їх зовсім не люблять чоловіки.

Коментарі - instagram.com/svechkorenko/
Коментарі - instagram.com/svechkorenko/

Коментарі - instagram.com/svechkorenko/
Коментарі - instagram.com/svechkorenko/

Нагадаємо, Романа Свечкоренка з "Холостячки" можна привітати? Лера Чернецька показала дитячу коляску, але попою блиснути не забула

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко розповів про біду, яка трапилася з його дівчиною і донькою

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч зняла на відео переслідувача, який погрожує вбити її і тата: поліція, Кличко і Зеленський допомогти не можуть