Російська артистка і одна з перших учасниць жіночого поп-гурту "Блестящие" Ольга Орлова розповіла про свої почуття після 7-и років з дня смерті Жанни Фріске, з якою у неї був міцний дружній зв'язок.

Загибель відомої співачки і солістки гурту "Блестящие" Жанни Фріске в 2015 році принесла чимало болю і переживань не тільки її родині і близьких друзям, але і численним шанувальникам. Артистка померла в 40-річному віці від гліобластоми, пухлини головного мозку.

Жанна Фріске, фото: Instagram
Жанна Фріске, фото: Instagram

Жанні Фріске стало відомо про свою смертельну хворобу незабаром після народження її єдиного сина Платона в 2013 році. Вона деякий час приховувала діагноз, правду знали лише рідні та близькі друзі, але коли до шанувальників все ж дійшла інформація, вся країна стала збирати гроші на її лікування. У свій час здавалося, що артистка йде на поправку і вона навіть планувала народити другу дитину, але доля розпорядилася інакше, відібравши у неї життя. Весь світ донині оплакує важку втрату, про яку також пам'ятає подруга і колега артистки Ольга Орлова.

Жанна Фріске і Ольга Орлова
Жанна Фріске і Ольга Орлова

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В Instagram телеведучої часто миготить ім'я Фріске і фанати продовжують питати про загиблу. Цього разу у артистки поцікавилися, чи співає вона пісні подруги в караоке, на що вона відповіла дуже відверто.

Жанна Фріске і Ольга Орлова
Жанна Фріске і Ольга Орлова

"Ні. І не люблю, коли хтось співає. Для мене пісні Жанни - це тільки її пісні. Мені досі боляче їх слухати. Не відпустило мене поки", - зізналася Орлова.

Скріншот з Insta Stories, Ольга Орлова
Скріншот з Insta Stories, Ольга Орлова

Нагадаємо, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв показав, чого варті п'ять хвилин тиші для батьків: "Ось чому у мене немає квітів"

Як повідомляв Знай.uа, "Ми сміялися, іржали": стиліст Жанни Фріске Влад Лісовець згадав їх останню зустріч, і чому перестали спілкуватися

Також портал Знай.uа писав, що Жанну Фріске добила не важка хвороба, спливли нові подробиці про смерть зірки "Блестящих"