Анна Заворотнюк показала, як відпочиває в Дубаї з подружкою. Вона вирішила подразнити шанувальників звабливим фото в купальнику.

Російська модель і телеведуча, донька онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк продовжує тішити своїх шанувальників цікавими кадрами свого незвичного життя. На Instagram-сторінці жінка оприлюднила свіже фото, на якому з подружкою гріє спину в басейні у Дубаї.

На сторінку Анни підписано 204 тисячі шанувальників. Ділиться з ними вона не тільки інформацією про матір, а й подробиці особистого життя. А тепер, коли поїхала на відпочинок, у шанувальників аж щелепи зводять від заздрощів, адже в Росії морози та сніг.

Анна Заворотнюк. Фото: Instagram
Анна Заворотнюк. Фото: Instagram

"Як же класно іноді вирватися із зими в літо", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Фоловери не змушують дівчину чекати, на її фото завжди збирається багато вподобайок та коментів.

Остання її фотографія зібрала 3850 вподобайок. Та 58 людей залишли під фото коментарі.

Анна Заворотнюк. Фото: Instagram
Анна Заворотнюк. Фото: Instagram

"Анютко, гарного відпочинку!", "ви неймовірно красива і чарівна дай Боже вам міцного здоров'я та щастя", "Анечко, ви принадність. Насолоджуйтесь сонцем, морем та молодістю", "Теж хочу на сонечко", "Найкрасивіша", "дуже приваблива", - пишуть шанувальники.

Скріншот з коментарів
Скріншот з коментарів

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова в прозорих трусах "пустилася берега" після розлучення з Сергієм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк захотіла пограти в темряві.

Також "Знай.ua" писав, що онкохвору Анастасію Заворотнюк помітили в авто поряд з чоловіком Петром Чернишовим.