Анна Заворотнюк вирішила пограти зі своїми шанувальниками в гру. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк привернула особливу увагу після новин про хворобу своєї матері.На офіційну Instagram-сторінку жінки підписано 204 тисячі осіб. Ділиться з ними вона не тільки інформацією про матір, а й подробиці особистого життя.

"Пропоную вам пограти в #лайктайм? Все як завжди, ви ставите ❤️ на три моїх останніх фото, ставите сердечка на фотографіях останньої людини в коментарях і пишіть «хочу лайки» 💛 🧡 💜 " - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фоловери активно відгукнулися на пропозицію фотомоделі, зокрема на її офіційній сторінці в соціальній мережі 3,9 тисяч відміток "подобається". Жінку засипали повідомленнями з підписами"Хочу лайки".

Нагадаємо, син Анастасії Заворотнюк знайшов собі дружину, як дві краплі води схожу на няню віку: "Але це поки"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка "Моєї прекрасної няні" Заворотнюк показала справжнє обличчя: називала жінок "курками" і кричала на весь аеропорт.

Також портал Знай.uа повідомляв oj дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк порадувала новиною перед Новим роком: "мрії збуваються". Дівчина опублікувала відеозапис, на якому показала себе сидить в автомобілі. Жінка посміхнулася і показала іграшковий будиночок в руці.