Відома виконавиця Ані Лорак активно веде свій блог у соцмережі instagram і регулярно радує своїх передплатників цікавим контентом. Так, цього разу зірка показала гаряче фото в купальнику і поділилася новим досягненням.

Ані Лорак володіє розкішною фігурою і не соромиться демонструвати свою красу публіці. Зірка часто з'являється в пікантних нарядах, від яких у шанувальників голова йде обертом.

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Цього разу знаменитість поділилася кількома кадрами з відпочинку. На фото Ані Лорак позує в спокусливому купальнику, який обволік її стрункі форми. Співачка зробила кілька фото в різних локаціях на тлі пальм.

У підписі до публікації Лорак похвалилася новим досягненням. Знаменитість зазначила, що її нова пісня підкорює всі чарти.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Попереду стільки цікавого ... "Материк" вже підкорює всі чарти, а завтра ми з @artemkacher вперше презентуємо наш дует на радіо💥
Слідкуйте за анонсами в сторіз і до зустрічі в прямому ефірі", - написала Лорак.

"Богиня", " Боже... що за тропіканка!!", "Ви дуже красива, талановита і розумна. Вами тільки захоплюємося. Супер!!! Обожнюємо!!!",- написали шанувальники в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Ані Лорак захотіла ще більше концертів в Україні - але далі боїться: "була в Китаї".

Також ми писали, Регіна Тодоренко зізналася в серйозній залежності у маленького синочка - таким "хворіють" навіть дорослі.

Нагадаємо, Ані Лорак у вузькому купальнику втерла ніс новій нареченій колишнього Мурата.