У мережі показали найпопулярніших українських жінок, яким не вдалося ще знайти кохання, і вони носять звання "Холостячки".

Новий пост був опублікований на сторінці" Зірковий шлях " у соціальній мережі Instagram, де регулярно розповідають про життя знаменитостей з усього світу, а також розкривають деякі їхні секрети.

Цього разу там з'явився пост з рейтингом так званих "Холостячок", і на першому місці можна споглядати Ксенію Мішину. Дівчина була вже заміжня, і від першого шлюбу у неї є маленький син. Після цього вона вирішила випробувати долю в шоу "Холостячка", де познайомилася з Олександром Еллертом. Вони були разом практично рік, і кілька разів розходилися і сходилися. В остаточному підсумку прийшли до висновку, що вони не можуть бути разом. Причиною цьому став графік жінки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Далі йде Тіна Кароль. Вона також була заміжня і народила сина від Євгена Огіра, однак, в одні момент в їх сім'ю прийшла страшна трагедія. Чоловік раптово помер від онкології, і дівчина довго не могла прийти в себе від цього. Тільки через практично 10 років Тіна Кароль знову може говорити про нові стосунки, але при цьому, про своє особисте життя не поширюється. Крім того, в одному з інтерв'ю вона зазначила, що якщо вона знову вийде заміж, або вже вийшла - про це нікому не скаже.

Леся Нікітюк. Заміжня не була, і ретельно приховує своє особисте життя. Ніхто ніколи не бачив її коханого, і невідомо, чи є він зараз. Тривалий час зустрічалася зі своїм сусідом, з яким не так давно розлучилися. При цьому, вона не заперечує, що вони ще можуть зійтися. Її також неодноразово запрошували на шоу "Холостячка", але, найімовірніше зараз їй це не потрібно.

Марина Боржемська. Тривалий час перебувала у шлюбі зі спортсменом В'ячеславом Узєлковим. У них народилося двоє довгоочікуваних діточок, і все складалося найкращим чином. В один момент відносини почали руйнуватися, і вони розлучилися. З дітьми чоловік практично не бачиться, але при цьому в мережі неодноразово говорив про бажання повернути сім'ю. Зараз у нього з'явилася нова дівчина. Сама ж Марина теж не сидить на місці, і вже почала ходити на побачення, на які її відправляв власний син.

Ну і звичайно ж Слава Камінська. Вона була в шлюбі з хірургом Едгаром Камінським, і народила від нього двоє діточок. Практично 3 роки вони вже не разом, і з тих пір про особисте життя дівчини нічого невідомо.

Нагадаємо, що Слава Камінська зробила каре і перефарбувалася в "блонд", але українці не оцінили

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль вибере, хто поїде на "Євробачення-2022" від України: до неї хочуть Дорофєєву і Данилко

Також, Леся Нікітюк "стала бездомною" і показала, як побирається біля сміттєвих баків