У соціальній мережі розмістили несподіваний пост, в якому можна дізнатися про останні події серіалу «Секс і місто». Стало відомо, що в серіал можуть повернутися відомі персонажі і не тільки.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"За посиланням в описі профілю розповідаємо, чим закінчилося довгоочікуване продовження "Секс і місто". Обережно: будуть спойлери #сексвбольшомгороді #іпростотак", - підписали пост в соціальній мережі.

Потрібно визнати, що така публікація виявилася дуже несподіваною і досить сильно розлютила шанувальників культового серіалу. Крім того, що багато і так розчарувалися через те, що відбувається з Крісом Нотом, так з'явилися чергові неприємні чутки про одного з героїв серіалу "Секс і місто".

Популярні новини зараз
До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Секс у Великому Місті, фото: НВО
Секс у Великому Місті, фото: НВО

"На іноземних акаунтах йдуть розмови, що вони і Стіва хочуть злити. Типу, що він зі своїми консервативними поглядами на сімейне життя ніяк не вписується в сучасну ультратолерантну концепцію серіалу", "навіщо кидати спойлери???? Якщо ще половина не дивилася навіть", "Хороший легкий серіал! Зачіпає багато сучасних тем! Але як завжди мало!) хотілося б ще!", "Так чекала продовження і таке розчарування.... особливо через Кріса Нота! Просто злили людину, без будь-яких доказів, найприкріше"колеги"!", "Спокуха, ніякої Саманти Немає, знову смски одні. Клікбейтять хлопці", - пишуть користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі розмістили останні новини щодо Кріса Нота.