Відома українська співачка і колишня учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла про страшне захворювання, яким щорічно хворіють тисячі українок - рак молочної залози. Зірка в instagram запропонувала разом допомогти хворим та розповіла про благодійну акцію.

Злата Огнєвіч зазначила, що згідно зі статистикою в Україні щодня діагностують 40 нових випадків раку молочної залози.

Злата Огнєвіч. Фото: скріншот youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скріншот youtube

"Нехай кожна українка буде здорова і щаслива! - те, про що я подумала, коли дізналася статистику захворюваності на рак молочної залози. Згідно з офіційною статистикою, в Україні щодня діагностують 40 нових випадків захворювання. І кожен 4 випадок - це хвороба 3-4 стадії", - зазначила співачка.

Зірка підкреслила, що допомогти жінкам можна і для цього дуже важлива рання діагностика, а зробити її більш доступною зможуть самі українці, завдяки благодійній акції від avon.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Протидіяти цьому може тільки рання діагностика, яку ми разом з вами і @avon_ua можемо зробити більш доступною. Але ж на початкових стадіях майже 90% хворих виліковуються! Купуючи благодійні товари на my.avon.ua ви вносите свій внесок у боротьбу проти цієї хвороби. 100% прибутку від продажу продуктів з позначкою "Рожева стрічка" йде на покупку сучасного мамологічного обладнання для українських лікарень", - зазначила Огнєвіч.

Злата Огнєвіч підсумувала, що якщо діяти разом, то можна врятувати не одне життя і додала, що вже приєдналася до акції.

"Коли ми діємо разом, нам все під силу! Я вже із задоволенням долучилася", - зазначила вона.

Раніше портал Знай писав, Злата Огнєвіч подражнить Андрія Задворного глибоким декольте після невдачі на "Холостячці": відео відправить вночі

Також ми писали, "Холостячка" Злата Огнєвіч практично зняла труси і засвітила "равлика".

Нагадавши, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що допомогло їй оговтатися після історії з переслідувачем і поліцією.