Відомий український артист, а також найпопулярніший ректор країни продовжує залучати молодь до своєї творчості. Цього разу в гості до Михайла Поплавського прийшов Wellboy.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новим контентом, який знімає не тільки поодинці, але і з зірками українського шоу-бізнесу.

Цього разу йому вдалося вичепити фіналіста Національного відбору на Євробачення Антона Wellboy.

"Назнімали нових відео з талановитим Антоном WELLBOY 🔥дивіться скоро на моїй сторінці в Тікток! Зірковий випускник університету культури, пишаюся тобою! ❤ ️ "- сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Крім того, один з роликів вже потрапив в мережу. Там Михайло Поплавський повідомив, що вже встиг підшукати собі заміну на посаду ректора, і якраз ним стане Антон.

"Майбутній ректор Київського університету культури Антонюк" - каже чоловік. Сам артист зазначає, що він в шоці, і буде радий, якщо так буде насправді.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Ми чекаємо👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏";

"😍😍";

"Крутяк😍❤️👏❤️👏❤️❤️🔥";

"Це буде круто 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏";

"Прекрасного вам вечора😍❤️👏❤️🔥❤️🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Михайло Поплавський з Камалією, Винником і Могилевською зібрав співаків і заговорив про вічне

Раніше повідомлялося, що Михайло Поплавський змусив Катю Осадчу сумніватися в його слова

Також, Михайло Поплавський розповів, навіщо йому шанувальниці і соціальні мережі.