Відома українська модель plus-size Міла Кузнєцова завжди радувала шанувальників своїми пишними грудьми, яка чудово виглядає в абсолютно всіх нарядах, обраних знаменитістю.

Більш того, на пишні форми приємно дивитися і в купальнику, як було недавно - на Водохреща. Міла часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 740 тисяч осіб.

Міла Кузнєцова, скріншот: YouTube
Міла Кузнєцова, скріншот: YouTube

Але зараз жінка вирішила не балувати українців своїми формами, а показати невеликий подив, пов'язаний з позиціями в одному дуже популярному супермаркеті - "Сільпо", Київ. Вона показала, як змінюється ціна на одні й ті ж товари, на газовані напої Fanta і Sprite. Справа в тому, що на передостанній знизу полиці вартість вказана - 16,89 грн/літр. Однак згодом Міла піднялася до верхньої полиці, щоб побачити той же товар, але вже дорожче.

"Піднімаємося... 1 літр Fanta/Sprite - 17,49 грн. За те, що піднімете руку", - говорить Міла Кузнєцова В Stories.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зміна ціни, скріншот: Instagram Stories
Зміна ціни, скріншот: Instagram Stories

Зміна ціни, скріншот: Instagram Stories
Зміна ціни, скріншот: Instagram Stories

Перед цим вона розповідала про спекотну тему, в якій вона брала участь на зйомках однієї телепередачі. Міла зізналася, що було дуже багато корисної та цікавої інформації.

Нагадаємо, буряк по 729 гривень: в українському супермаркеті помітили "золоту" складову для борщу

Як повідомляв "Знай.ua", хотіли груди, як у Міли Кузнєцової або Анастасії Покрещук? А даремно. Хірург назвала улюблений розмір чоловіків

Знай.ua писав, рецепт правильної готування квасолі і гороху, щоб животик не хворів: скажіть "ні" здуттю і газам