Нещодавно в Росії стався локальний конфлікт після того, як коміка Ідрака Мірзалідзе вислали з країни за невдалий жарт.

Тоді його підтримали багато знаменитостей, крім відомого 47-річного гумориста, одного з творців Comedy Club Гаріка Мартиросяна. У його оточенні задумалися над тим, чому чоловік вирішив залишитися поза скандалом. Але свою правду розкрив актор Саша Малій. Він зазначив, що зараз Мартиросян вже доживає своє життя, йому не хочеться порушувати власний спокій.

Гарік Мартиросян, фото - Рамблер
Гарік Мартиросян, фото - Рамблер

"Я ніяк не ставився до Гаріка. Для мене було б здивуванням, якби він став впрягатися за комедійне співтовариство. Для мене він не впливає на індустрію. Його підтримка, немає її, погоди б не зробила. Він доживає фактично своє життя", - зазначив він.

За словами актора, Гарік Мартиросян вже не може стрибнути вище голови. Він домігся максимального успіху і вище вже не залізе. Тому залишається тільки провести класне життя, без будь-яких нервів і розглядів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гарік Мартиросян та Юрій Корявченков, YouTube
Гарік Мартиросян та Юрій Корявченков, YouTube

А ось сам шоумен ніяк не звертає увагу на подібні плітки. Його життя сповнене активностей, включаючи і творчих. Бо він продовжує радувати шанувальників будь-якими виступами.

Нагадаємо, Гарік Харламов показав те, що ховають в брюках: "Ху*вий день". Російські правоохоронці зупинили і виписали штраф молодим людям в костюмі чоловічих статевих органів

Як повідомляв "Знай.ua", Семен Слєпаков налякав стрімким схудненням після розлучення: одяг, як на вішалці

Знай.ua писав, Гарік Харламов заборонив екс-дружині Христині Асмус показуватися з новим чоловіком: почуття не охололи