4 лютого в Пекіні відбудеться урочиста церемонія відкриття зимових Олімпійських ігор-2022, до яких готуються чимало українських спорстменів різних категорій і напрямків. У разі перемоги, крім впізнаваності і успіху в усьому світі, найталановитішим учасникам обіцяють також непогані преміальні.

Хоч на думку аналітиків компанії Gracenote, які раніше давали свій невтішний прогноз щодо перемоги українських учасників на Олімпійських іграх, а точніше - її відсутності, вони все ж постараються завоювати медалі і домогтися гарного результату. Згідно з припущеннями експертів, переможцем може стати збірна Норвегії. Прогнозується, що вона завоює 22 золотих, 13 срібних і 10 бронзових медалей.

Зимові Олімпійські ігри 2022
Зимові Олімпійські ігри 2022

Перемога на Олімпіаді може принести учасникам непогані гроші від держави. Так, за вигране "золото" спортсменам обіцяють 125 тисяч доларів, за "срібло" - 80 тисяч доларів, за "бронзу" - 55 тисяч доларів.

Примітно, що такий же грошовий виграш отримували українські спортсмени за привезені медалі з літньої Олімпіади-2020 в Токіо і з двох попередніх зимових ігор в 2014 і 2018 роках.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Зимові Олімпійські ігри 2022
Зимові Олімпійські ігри 2022

Нагадаємо, відкриття Олімпійських ігор-2022: як наші спортсмени представили Україну в Пекіні

Як повідомляв Знай.uа, Олімпіада-2022 у Пекіні: суперкомп'ютер оцінив шанси України і назвав переможця

Також портал Знай.uа писав, що в Пекіні стартують зимові Олімпійські ігри 2022: які нагороди отримали українські спортсмени за часів незалежності