Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram. За дівчиною стежить понад 160 тисяч осіб.

27-річна матуся часто ділиться моментами особистого життя і щиро відповідає на всі питання підписників про розвиток малюка, хвалячись його успіхами. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Фото зі сторінки Катя Репяхової
Фото зі сторінки Катя Репяхової

Цього разу Катерина Репяхова поділилася радісною новиною - їхній синочок став на шлях справжнього дорослішання і вже пробує їсти їжу цільними шматочками. Як повідомила молода мама, це їх перший досвід прикорму, в якому малюкові допомагав його люблячий батько, сидячи з ним за одним столиком для годування.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Також Катерина показала зворушливий момент того, як вона проводжає свого чоловіка на концерти. Репяхова не приховує, що дуже сумує розлуці з Павліком, тому на прощання міцно з ним обіймається.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

На сторінці молодої мами в Instagram з'явився новий пост, в якому вона процитувала слова своєї сестри. Як повідомила Репяхова, така мотиваційна мова їй дуже близька. Також вона порадила своїм шанувальникам не боятися своїх бажань і ніколи не опускати руки, а вірити і сподіватися.

"Ми заслуговуємо на все, що маємо. Якщо у нас виникають бажання, значить в нас є потенціал, щоб їх виконати. Не бійтеся своїх бажань. Все вийде", - написала дівчина.

Нагадаємо, Катерина Репяхова заявила про те, що створює свій особистий бренд, поки Віктор Павлік гастролює: "Сповнена натхнення"

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік зачарував проникливим виконанням колядки, навіть Ольга Сумська не втрималася і почала підспівувати: "Вау, як круто!"

Також портал Знай.uа писав, що Віктора Павліка можна привітати? Катя Репяхова показала кругленький животик: "Мрію про доньку"