Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно живе в Європі разом з сім'єю, любить радувати шанувальників всілякими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 13 мільйонів чоловік.

Популярність Світлани Лободи розпростерлася на багато країн світу, жителі яких захоплюються творчістю співачки і чекають кожен її концерт з особливим трепетом. За певних обставин, артистка довгий час не з'являлася на українській сцені, але після декількох років так званого "мовчання", Лобода заспівала рідною мовою і сполошила всіх земляків своїм поверненням.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

Світлана Лобода не перестає радувати своїх численних шанувальників цікавими постами і яскравими знімками в Insta Stories. Цього разу вона продублювала публікацію однієї зі своїх фан-сторінок, на яку підписано понад тисячі осіб.

У кадрі співачка позує на сцені, стоячи біля мікрофона в своєму сценічному образі. Фото було зроблено з чорно-білим ефектом, але костюм з блискучих паєток можна буквально побачити з космосу, а ось темні шкіряні штанці підкреслили стрункість її ніжок. У підписі до публікації було залишено зворушливе побажання шанувальникам перед сном.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Світлана Лобода
Скріншот з Insta Stories, Світлана Лобода

Нагадаємо, розсекречено ім'я багатого залицяльника Світлани Лободи: ним виявився одружений мільярдер

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода вже 6 місяців готує в Україні "гармату": працюють 10 країн, такого ще не було

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода обтягнула груди тканиною і стала копією старшої доньки: "Фігура схожа"