Вже в неділю вийде новий епізод популярного музичного шоу "Голос країни-12". Місць у командах стає все менше і напруження між тренерами стає все більше. Що чекає глядачів у третьому епізоді шоу, розповіли на офіційній сторінці проєкту в соцмережі instagram.

Третій епізод сліпих прослуховувань обіцяє бути дуже цікавим і захоплюючим. Відразу кілька сильних учасників будуть боротися, щоб потрапити в команду зіркових тренерів. Так, спробувати удачу на шоу спробує Катерина Білоус з Хмельниччини. Катерина працює лейтенантом поліції, а у вільний час співає в оркестрі Головного управління Хмельницької області.

"Голос країни-12", скріншот: Youtube
"Голос країни-12", скріншот: Youtube

Також на сцену повернеться учасник "Голос Діти-2" 21-річний Михайло цар з Чернівців. Минулого разу йому вдалося дійти до фіналу, але поступився перемогою Роману Сасанчину. Михайло вирішив повернутися до співу і все-таки здійснити мрію.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім того, на сцену вийде дочка Костянтина Меладзе - Лія.

"Також у третьому випуску глядачів чекає виступ однієї з найбільш обговорюваних учасниць 12 сезону — Лії Меладзе, дочки популярного композитора Костянтина Меладзе. Дівчина багато років мріяла про сцену»Голосу країни". Однак, чи зможе вона побороти хвилювання і розгорнути тренерські крісла — стане відомо в неділю", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Вова Дантес вже не котить? Надя Дорофєєва танцювала з молоденьким солдатом на шоу "Голос країни".

Також ми писали, Ані Лорак захотіла ще більше концертів в Україні - але далі боїться: "була в Китаї".

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала свою темну сторону: Арсену Мірзояну доводиться несолодко.