Учасник романтичного шоу "Холостячка" Роман Свечкоренко, який так і не зміг завоювати серце Злати Огнєвіч поділився новим роликом в сторіс на сторінці в соціальній мережі instagram.

Роман Свечкоренко зміг блискавично завоювати симпатію багатьох українок, але так і не підкорив "Холостячку" Злату Огнєвіч. Учасник проєкту отримав відмову від співачки і тепер, напевно, вирішив згадати своє "фіаско".

Роман Свечкоренко, фото з Instagram
Роман Свечкоренко, фото з Instagram

Так, Роман Свечкоренко поділився новим відео, на якому постав, сидячи на підйомнику в лижній екіпіровці. Чоловік вирішив скоротати час, поки піднімається на гору і підспівав пісні Злати Огнєвіч "Солодка кара".

"Коли є що згадати", - підписав ролик Свечкоренко і зазначив у тезі Злату Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ймовірно таким чином колишній учасник шоу "Холостячка" вирішив не тільки сам згадати проєкт, а й нагадати співачці про її рішення, яке тоді стало для нього"покаранням".

До слова, зараз у Романа Свечкоренка нова обраниця Валерія Чернецька, з якою у нього, судячи з усього, все серйозно. Вони часто діляться спільними знімками і показують, як щасливі разом.

Раніше Знай писав, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник прилаштувався ззаду до дружини у всіх на виду: витівка вдалася.

Також ми писали, переможець "Холостячки" Андрій Задворний пірнув в обійми конкурента за серце Злати Огнєвіч.

Нагадаємо, Ксенія Мішина перетворилася на скромну розлученку, щоб жити з напівголим холостяком Артемієм Єгоровим: стала паінькою після Еллерта.