Сабіна Мусіна розповіла про те, як згоріла на відпустці. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська підприємниця, співзасновниця міжнародної франчайзингової мережі Б'юті-барів G. Bar, є також успішним блогером.

У жінки шістсот п'ять тисяч фоловерів в Instagram, а також на Фейсбуці - 10,6 тисяч підписників, які лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіз.

5 лютого дівчина розповіла про важливість використання сонцезахисного крему у відпустці.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Якщо зібралися у відпустку, то без SPF, чогось для зволоження і відновлення шкіри після сонця навіть не виходьте з літака. Я примудрилася згоріти-вирішила, що вітряне сонце, не таке вже й страшне мабуть зловила всі три фактори, що ушкоджують: ультрафіолет, морську сіль і вітер, підсумок: суха і червона шкіра.Так що тепер я не на словах знаю, як правильний догляд допомагає в такій ситуації", - повідомила вона.

Портал Знай.иu повідомляв, що у Монатіка-Kinder, Нікітюк зі спальником, а Сердючка хоче 100 газет: найхимерніші райдери зірок шоу-бізнесу