Вже навесні на телеканалі "СТБ" стартує новий танцювальний проєкт, який є українською адаптацією успішного формату World of Dance - "Танці. World of Dance". СТБ розкрив імена зіркового журі та ведучої нового шоу.

Цієї весни на популярному телеканалі "СТБ" відбудеться запуск танцювального шоу" Танці. World of Dance". На сцену вийдуть топові танцівники і танцівниці, а місце за столом журі займуть самі імениті хореографи і постановники.

Ведуча проєкту. Фото: скріншот instagram
Ведуча проєкту. Фото: скріншот instagram

Так, телеканал розкрив імена членів журі, а також ведучої проєкту. Повідомляється, що ведучою стане семиразова чемпіонка України, а також Європи та світу з гімнастики, професійний тренер Наталія Татаринцева.

Судді проєкту. Фото: скріншот instagram
Судді проєкту. Фото: скріншот instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вибирати кращих танцюристів будуть: хореограф, суддя проєкту "Танцюють всі" Тетяна Денисова, хореограф зі світовим ім'ям, топовий представник бального танцю і колишній учасник шоу "Холостяк" Макс Чмерковський і хореограф-постановник, суддя легендарного проєкту "Україна має талант" Євген Кот.

Керівник проєкту Анатолій Максимов заявив, що їм вдалося зібрати кращу команду, кожен член якої має колосальний досвід і експертність у світі танцю.

Раніше Знай писав, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко навчить українок володіти своїм тілом: "Це потрібно кожній з нас".

Також ми писали, Максим Галкін показав дорослі захоплення 8-річного сина Алли Пугачової. Відомий російський гуморист і актор показав, як його діти проводять вільний час.

Нагадаємо, Ані Лорак у вузькому купальнику втерла ніс новій нареченій колишнього Мурата.