Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова показала свої натруджені ноги після виступу. Відповідним знімком вона поділилася зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram, де за життям і творчістю одіозної зірки стежать вже 1,3 мільйона читачів.

Танцівниця показала, яку ціну вона змушена платити за виконання красивих рухів на сцені: її ступні деформовані, а пуанти зіпсовані.

"Щаслива плата за успіх! Нікому я не відмовила в можливості сфотографуватися і отримати автограф. А знявши пуанти, відчула себе щасливою! Від радості того, що подарувала безоплатно глядачам черговий проект і від того, що залишаюся для всіх справжньою і не шкодую сил і часу для спілкування з хорошими людьми, для яких моя творчість і увага приємна і значуща», - говорить танцівниця в описі під фото.

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

"Не відмовила сфотографуватися з вашими хворими ногами?", "Треба цю справу побризнути!", "Про" безоплатно " не треба писати. Ви і ваша команда працюєте за гонорар. Безкоштовні квитки йдуть за рахунок бюджету та коштів платників податків. Та ще мабуть і відкати чиновникам. Виступ 1 година 20 хв. в якому задіяні безкоштовно діти. Профанація чистої води», - обурюються її читачі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

"Настя, ви щира, працьовита людина і дуже красива жінка! Живіть так, як вам подобається! Ваше життя-це тільки ваше життя. Вона яскрава і цікава!", "Настя, ви така красива!!! Бережіть свої ніжки", - втішають її інші.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова натякнула на зраду коханого Сергія.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Анастасія Волочкова в прозорих трусах "пустилася у всі тяжкі" після розставання з Сергієм: "Ну все знову понеслася".

Також " Знай.ua " писав, що колишній залицяльник Анастасії Волочкової зізнався, чому кинув балерину