Ексчоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу після розлучення, як виявилося, залишився практично з "діркою" в гаманці. Чоловікові довелося продати бізнес і з'їхати зі спільного з Ані Лорак розкішного будинку. В даний момент Мурат знову займається бізнесом, але більш дрібним, і живе в просторій квартирці в українській столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів, а також красномовним Stories Мурата в Instagram.

Історія Мурата, скріншот: Instagram
Історія Мурата, скріншот: Instagram

Турецький бізнесмен зараз активно готується до весілля з молодою дівчиною з Києва. Через деякий час після розлучення з Ані Лорак в грудні 2019 року Мурат показав публіці свою обраницю – нею стала 25-річна довгонога дівчина-візажист Лілія, у якої є донька на пару років молодша спадкоємиці бізнесмена.

Живе турок в розкішній квартирі в Києві, скоріше за все орендованій. Тут у нього простора кімната-кухня, поєднана з їдальнею і залом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Історія Мурата, скріншот: Instagram
Історія Мурата, скріншот: Instagram

На кухні сучасна техніка і кухонний острів, де любить проводити багато часу колишній чоловік Ані Лорак, щоб порадувати свою дівчину різними смачними стравами. І якщо Лілії Мурат готує різні вишукування, то у красуні з готуванням, мабуть, все погано, так як нещодавно вона зварила нареченому пельмені.

У квартирі є еркер, у якого розмістився великий обідній стіл, де можуть сісти не менше шести осіб. Біля стіни також стоїть м'який диван, на якому люблять проводити час закохані за переглядом фільмів.

Раніше повідомляли, Сабіна Мусіна розповіла про те, з чим зіткнулася на відпочинку: "Зловила всі три фактори, що ушкоджують".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк", колишній Ксенії Мішиної і 7-разова чемпіонка: хто став суддями в новому шоу "Танці. World of Dance".

Знай.uа писав, майже Мурат: Ані Лорак розтанула поруч з брутальним кавказцем - "Розлюбити тебе...".