Український серіал "Моя улюблена Страшко", аналог "Betty la fea" або "Ugly Betty", знову у всіх на вустах. Актори серіалу розмістили кадр зі стрічки та заінтригували шанувальників.

Володимир Скорик та Ірина Поплавська у ролі своїх героїв з'явилися на сторінці Instagram Володимира. У руках Ірини - записник, вони явно щось задумали. Та й пост заінтригував прихильників серіалу.

Володимир пише:

"Чи знали ви, що ми з Іриною переписуємо всі ваші коментарі до спеціального блокнота? Як думаєте, що ми потім з ним зробимо?", - написав актор.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На фото Ірина одягнена у картате пальто, а на Володимиру - темно-зелена куртка в клітинку. Парочка щось замислила. дівчина чи то пояснює, чи то задумує щось цікаве, у неї в руках ручка.

Образи, які стали улюбленими та запам'яталися шанувальникам стрічки, змусив фантазувати. У коментарях з'явилося багато варіантів щодо того, що ж можна робити з коментарями. Швидше всього, це аналіз того, наскільки цікавим та вдалим виявився серіал, та чи варто знімати продовження.

Проте у багатьох коментаторів думки з цього приводу не такі очевидні:

"Буде щось смішне і неповторне", "Впевнена буде весело", "Збираєте інфу про хейтерів", "Проводитимете якийсь розіграш для найкрутіших/смішних коментів?", "Читаєте і добрим коментарям радієте", "Багато хто з шанувальників знає, що у Вас з Іриною відмінне почуття гумору, тому впевнена буде весело і цікаво", "Розкривай карти, коли Страшко 2", "Цікаво ж звичайно і для чого? Якщо не секрет", - написали шанувальники.

Нагадаємо, раніше актриса "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська показала, що у неї під спідничкою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" Артур Логай зізнався в студентських "гріхах".

Також "Знай.ua" писав, що "Моя улюблена Страшко" заговорить російською, ще й під керівництвом Ксенії Собчак.