Стало відомо про те, що ще один український серіал буде показано по російському телебаченню, і мова навіть не про "Свати". Права на показ "Моя улюблена Страшко" продали до Росії.

Права на показ придбав телеканал "Субота", а прем'єра відбудеться вже в 2022 році. Більш того, глядачам вже давно показали анонс, який озвучили повністю російською мовою.

Про це повідомив Telegram-канал "Культурна пральня".

"Всі ми трохи страшко, коли закохуємося. Не народись вродливою, а народись Страшко. "Моя улюблена Страшко» - та сама любов в брекетах", - йдеться а анонсі мовника.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Даний телеканал належить холдингу "Газпром-медіа", а генеральний директор там Ксенія Собчак.

Варто відзначити, що раніше на російському телеканалі "СТС" виходив серіал "Не народись вродливою", який також, як і українська версія є адаптацією зарубіжного формату.

Свого часу картина мала небувалий успіх, і досі вважається культовою.

"Моя улюблена Страшко" - адаптація серіалу "Betty la fea" або "Ugly Betty". Перший сезон вийшов в ефір у серпні 2021 року. Там розповідають про дівчину Настю Глушко, яка влаштувалася на роботу в косметичну компанію, однак, в стандарти краси вона не вписується, у зв'язку з чим стикається з булінгом.

Формат "Ugly Betty" був включений в Книгу рекордів Гіннеса 2010 року, так як її показали в 180 країнах.

Нагадаємо, що Ірина Поплавська з "Моя улюблена Страшко" чує голоси в голові

Раніше повідомлялося, що Ірина Поплавська і Саша Соколов з "Моя улюблена Страшко" разом? Кращий друг Артур Логай розповів все

Також, Ірина Поплавська з "Моя улюблена Страшко" потрапила до Лева Сомова в майстерню