Українська актриса Ірина Поплавська стала знаменитою, завдяки ролі в серіалі "Моя улюблена Страшко".

За останні місяці на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11 тисяч осіб, з'явилося близько 70 публікацій з різними думками. Якось вона зізналася, що дозволила голосам в голові говорити досить голосно, щоб усвідомити, куди їй можна рухатися в цей самий момент.

Ірина Поплавська та Александо Соколов, скріншот серіалу "Моя улюблена Страшко"
Ірина Поплавська та Олександр Соколов, скріншот серіалу "Моя улюблена Страшко"

А зараз вона використовувала кілька рядків російської групи "Хлеб", популярної завдяки виконанню комедійного репу. Вона знову опинилася в образі Страшко, щоб нагадати одну з серій першого сезону. На першому знімку дівчина стоїть на кріслі, поруч з нею фігурка кораблика, світло-музика, а в руці стакан з невідомим вмістом. На обличчі окуляри не на своєму місці - вони під губами. А вже на наступній фотографії Ірина опинилася на руках у хлопця, в комбінезоні, показавши, що у неї під комбінезоном.

"Плачу на техно, я плачу на техно, ты не со мной, слёзы льются на рейве", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

"Класна була серія🔥", "Чекаємо другого сезону", "Остання фотка, заслуговує оскара😂", "Сумую😢", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Моя улюблена Страшко" заговорить російською, ще й під керівництвом Ксенії Собчак: "Та сама любов в брекетах"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Поплавська і Саша Соколов з "Моя улюблена Страшко" разом? Кращий друг Артур Логай розповів все

Знай.ua писав, Ірина Поплавська з "Моя улюблена Страшко" чує голоси в голові: "Завжди знала..."