Актриса Зендея володіє двома розкішними особняками в Лос-Анджелесі. Про це повідомляє портал MixShow

Американська актриса, співачка, танцівниця і модель Зендея стала популярною після того, як стала подругою Людини-павука на ім'я Мішель «Ем-Джей» Джонс-Уотсон. Також її можна дізнатися по ролі серіалу від HBO "ейфорія", де вона відіграла роль сімнадцятирічної наркоманки Ру Бенет і Кей Сі Купер в серіалі"Кей Сі під прикриттям". Причому в титрах після кінофільму дівчинка значилася як продюсер, адже з її ініціативи змінили ім'я головної героїні.

Зендея живе в двоповерховому особняку в Лос-Анджелесі з дев'ятнадцяти років. Вартість майна оцінюють в 1,4 мільйона доларів, його площа - 386 квадратні метрів і в ньому є п'ять спалень і п'ять ванних кімнат.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У березні 2020 актриса придбала за 4 мільйони доларів ще один будинок в престижному районі Лос-Анджелеса площею 465 квадратних метрів. У ньому шість спалень, сім ванних кімнат, величезна вітальня, кілька камінів і балкон.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", люди почали думати, що Зендея грає роль хлопця у відносинах з Томом Холландом.

Також Знай писав, зірка" Не народися красивою "Петро Красилов розлучився і погладшав до невпізнання:" не хочуть мене...". Петро Красилов набрав вагу і розповів, чому перестав зніматися

Як повідомляв Знай.uа, Єгору Кріду нічого не дісталося! Белла Торн сказала "так" своєму бойфренду.

Знай.uа писав, Валя Карнавал звернулася до колишнього Єгора Кріда після образ у піснях: "ти абьюзер бій".