Злата Огнєвіч розповіла про свій досвід роботи з психологом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Також дівчина була головною героїнею у другому сезоні шоу"Холостячка".

6 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі. Зала Огнєвіч розповіла про те, що нещодавно закрила гештальт, якому близько двадцяти років.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сьогодні вночі (і трохи вранці) я закрила дуже давній гештальт довжиною в.... 20 років 😌 і плакала... спочатку - від нахлинули спогадів і жалості до себе, потім - від щастя і всепрощаючого, дуже благодатного почуття і пробачила щиро, повністю усвідомивши мотиви іншої людини! Я відчула дике полегшення, звільнення від баласту, який вже давно втомилася нести, але от все ніяк не наважувалася викинути", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина вибухнули словами підтримки.

"Мила моя дівчинка❤️ і що, я читаю і плачу з тобою . Я рада твоїм крокам на зустріч до себе🤲 🏻 🦋"; " іноді треба і поплакати , що б очистити себе😍 😍 😍", - повідомляють вони.

Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.