Відома турецька акторка, яка нещодавно порвала зі своїм бойфрендом розповіла, що не очікує пропозиції руки і серця від коханого.

Актриса Ханде Ерчел зізналася, чого очікує від Керема Бюрсіна: "Коли прийде час", яку вважають найкрасивішою у Туреччині, намагалася уникати журналістів, після розриву з бойфрендом frnjhjv Керемом Бюрсіном. Про те, чого очікує вона від стосунків з Керемом, з'ясували журналісти, та розмістили невеличкий шматок інтерв'ю у TikTok.

Ханде Ерчел. Фото: YouTube
Ханде Ерчел. Фото: YouTube

Згідно з поширеним повідомленням, розрив пари наробив багато галасу в пресі, і журналісти полюють за акторами у спробі з'ясувати що трапилося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Новина про розрив справила ефект бомби і вже другий тиждень залишається головною темою в турецьких світських новинах. На питання, чи очікує дівчина на пропозицію руки і серця, Ханде відповіла, що такого точно ні:

"Подібного від нього точно не очікую. Але чому не запитаєте у нього?", - заявила дівчина.

Журналісти запевнили її, що і у нього теж запитують. Тоді дівчина заявила, що у неї все чудово, і вона нормально ставиться до одруження, але треба, щоб прийшов на те час.

"Все насправді чудово, якщо настане час, то чому б і ні" – заявила акторка.

Наразі, у пресі гуляє інформація, що дівчина поїхала до Америки для самовдосконалення. Крім мовних курсів вона братиме уроки акторської майстерності.

Нагадаємо, раніше зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел віддалася барану

Як повідомляв портал "Знай.ua", Керем Бюрсін на тлі чуток про розставання з Ханде Ерчел вчиться бити людей

Також "Знай.ua" писав, що Керем Бюрсін розкрив таємницю про весілля з Ханде Ерчел