Шанувальники згадали зворушливі стосунки між Софією Ротару та її єдиним чоловіком Анатолієм Євдокименком.

Відома виконавиця Софія Ротару, відома всіх за хітами "Одна калина" І "Червона рута" веде свою соціальну мережу Instagram. Там за нею стежить понад 440 тисяч осіб, які лайкають і коментують кожен її пост.

Софія Ротару, фото з Instagram
Софія Ротару, фото з Instagram

У популярної української виконавиці безліч фан-акаунтів, в яких також публікується кадри з життя. Один з них, на которолм показали зворушливу фотографію молодої співачки і її єдиного чоловіка Анатолія Євдокименка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Софія Михайлівна & Анатолій Кирилович♥️♥️♥️", - повідомляється у підписі до фотог8рафії.

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

"Як молоді ми були.......👍 🌸 🔥 "; "Дуже красива пара😍 🔥 💥 💫"; " Лебедина вірність !❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😂😂😂"; "Софія Михайлівна Анатолій Кирилович красива пара разом", - повідомляють вони.

Анатолій Євдокименко помер 23 жовтня 2002 року у віці 60 років від інсульту. Так, артистка залишилася вірна чоловікові і після його смерті, не заводячи інших романів, присвятивши більше часу онукам і дітям. 20 січня 2022 року коханому Софії виповнилося б 80 років.

Раніше ми писали про те, що Софія Ротару перетворилася на океанську перлину на Різдво - у чоловіків потекли слинки: "Ах яка жінка, мені б таку".

Нагадавши, єдиний син Софії Ротару оголосив про щасливу подію в родині: про це мріє кожна жінка

Як повідомляв Знай.иа, племінниця Софії Ротару Sonya Kay ніжно вп'ялася в губи хокеїста: "Любов зима не заморозить"