Злата Огнєвіч повідомила шанувальникам про майбутні зйомки. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Також дівчина була головною героїнею у другому сезоні шоу"Холостячка".

6 лютого дівчина опублікувала кілька фотографій в обтягуючій сукні. Свій пост вона супроводила міркуваннями про майбутні проекти.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вриваюся в цю неділю! Попереду - дуже насичений період: зйомки в топовому проекті країни, концерти та студійна робота! А ще гастролі ❤️🔥 Люблю я такий графік 💋", - повідомила вона.

Фолловери активно почали комментірвать даний пост. Більшість з них підтримала українську співачку в її починаннях.

"Стильна😍❤️"; "ви прекрасна"; " ідеальний графік🔥 👏"; "звучить відмінно 💝🇺🇦🇺🇦🇺🇦💖💖💝💝💖💖💎💖💖💖👏👏"; "ідеальна"; " Де мої 17 років...❤ ️ 🔥 😍 ",- повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч подражнить Андрія Задворного глибоким декольте після невдачі на "Холостячці": відео відправить вночі

Як повідомляв Знай.uа, Романа Свечкоренка з "Холостячки" можна привітати? Лера Чернецька показала дитячу коляску, але попою блиснути не забула

Також портал Знай.uа писав, що радісна "Холостячка" Злата Огневич зізналася, хто її ощасливив: "Зустрічайте"