Надя Дорофєєва, тренер "Голосу країни" зізналася, чим зачарувала її Мексика. У інтерв'ю Каті Осадчій Надя розповіла, що були навіть думки залишитися там назавжди.

Всюдисуща Катя Осадча розпитала Надю Дорофєєву у перервах між зйомками "Голоса країни" про мексиканський відпочинок, для своєї програми "Світське життя".

Надя Дорофеева. Фото: Instagram
Надя Дорофеева. Фото: Instagram

Дівчина зізналася, що вони з Володимиром Дантесом навіть хотіли залишилися там назавжди, так сподобався їм відпочинок.

Вона розповіла, що вони часто їздять компанією, з друзями, а тут вони поїхали удвох. "І нам так сподобалося! Дуже крута відпустка!", - зізналася Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також красуня розповіла, що у Мексиці вони пробували розкривати чакри, відчувати та знаходити третє око, долучалися до шаманських ритуалів.

Вона розповіла про те, що всі їм радили піти до шамана в "баню", яка триває три години, і там дуже спекотно. Під час церемонії слід сказати про якусь проблему, з якою хочеш поборотися.

Надя Дорофеева. Фото: Youtube
Надя Дорофеева. Фото: Youtube

"Вова завжди віджартовується, і тут почав, але на 4 колі вже перестав це робити. І вийшла звідти з холодними думками".

За словами Наді, йому дуже сподобалося, вона ж більшість часу проплакала. Після закінчення, було сильне відчуття очищення.

Нагадаємо, раніше гола Надя Дорофєєва показала всі улюблені місця Дантеса.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дантес на очах у Дорофєєвої "зализав" юну красуню.

Також "Знай.ua" писав, що дочка Костянтина Меладзе виступить у 3 випуску "Голос країни-12".