Дружина українського телеведучого, який є обличчям програми "Неймовірна правда про зірок і шоу "Холостяк", Григорія Решетника, Крістіна, потішила шанувальників знімками в соціальній мережі Instagram.

Жінка показала, яким розкішним букетом троянд побалував її чоловік.

«Жінка і квіти - споріднені душі», - написала вона під знімком, на якому обіймає букет рожевих троянд.

«Неперевершена», - зазначив у коментарях під знімком сам Григорій Решетник.

Скрін, Instagram Решетник
Скрін, Instagram Решетник

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Підписники Крістіни із захопленням зазначають у коментарях, що також обожнюють квіти.

«О, яка ж краса, Христина, на всі 100 відсотків з Вами згідна. Квіти - це любов кожної жінки, дівчини і бабусі», «Які квіти гарні, в ви гарна», - вважають читачі.

У свою чергу Григорій Решетник опублікував знімок у компанії дружини і колишньої «Холостячки» Злати Огнєвіч.

Скрін, Instagram Решетник
Скрін, Instagram Решетник

«Красуні і бородач. Я і Fashion - слова антоніми. А от моя дружина знає про моду все і, навіть, більше. Чоловіки, по секрету - Злата досі Холостячка», - підписав він світлину.

На фото подружжя вдягнене у темні, стримані кольори, а співачка обрала для виходу небесно-блакитну міні-сукню із мереживом на талії.

«Таке враження, що ваша дружина з кожним роком тільки гарнішає», «Всі шикарні. Златі бажаю знайти свого супутника, з яким вона буде по справжньому щаслива назавжди», - пишуть коментатори.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч подражнить Андрія Задворного глибоким декольте після невдачі на "Холостячці": відео відправить вночі

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч влізла в новий проєкт: "Люблю я такий..."

Також портал Знай.uа писав, що радісна "Холостячка" Злата Огневич зізналася, хто її ощасливив: "Зустрічайте"