Дочка популярної української співачок Олі Полякової, Марія, любить вражати своїх шанувальників знімками в соціальній мережі Instagram, де за її життям і кар'єрним зростанням з інтересом стежать 174 тисячі чоловік. Публіка з нетерпінням чекає її нових образів, від яких просто очей не відірвати.

Старша дочка співачки, Маша, схожа на свою епатажну матір як дві краплі води і будує кар'єру моделі. Вона дозволяє собі з'являтися у відвертих, провокативних нарядах вражати публіку наповал.

На цей раз вона звернулася до естетики чорно-білого кінематографа початку 20 століття.

Скрін, Instagram Полякова Маша
Скрін, Instagram Полякова Маша

Скрин, Instagram Полякова Маша
Скрин, Instagram Полякова Маша

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«А тепер ці класні фотки в чб", - написала вона під знімками, на яких позує в чоловічому костюмі і зачіскою в стилі ретро.

"Гармата просто",» язичок хороший«,» Машунь, Я обожнюю цей образ, ти шикарна в цьому образі«,» Maneskin на мінімалках", - коментують знімки її шанувальники.

Скрін, Instagram Полякова Маша
Скрін, Instagram Полякова Маша

"Приємно дивитися", "Вау!!! Маша, ти крута», «Інстасамка з аліка», «Неймовірно, неземна, німфа», «Як вона на маму схожа», "От не треба з язиком, ти і так прекрасна", - додають інші коментатори під повідомленням.

Нагадаємо, Маша Полякова розповіла правду про свого бойфренда:"Е**ться з моїм кращим другом". Дочка суперблондинки розповіла про цікавий досвід

Також Знай писав, Оля Полякова порахувала учасницю "Голос країни" краще своєї дочки:"вона не готова". Співачка чесно оцінила вокальні здібності своєї дочки Маші і її шанси виграти в шоу "Голос країни"

Раніше повідомляв Знай, Оля Полякова відчула подих у потилицю: юна Маша обскакала маму в битві краси.