Хіт-музикант Дженніфер Лопес крадькома глянула на свій підтягнутий живіт, коли в суботу прогулювалася по музичній студії в Лос-Анджелесі в супроводі свого бойфренда Бена Аффлека.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Дженніфер Лопес була помічена на вихідних, виставляючи напоказ свої вбивчі вигини, коли вона продемонструвала свій твердий як камінь прес.

52-річна співачка Jenny From The Block зупинилася біля музичної студії в Лос-Анджелесі у відвертому білому в'язаному укороченому ТОПі, який дозволив фанатам крадькома поглянути на її підтягнутий животик.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Елегантний топ в червоно-синю смужку поєднувався з брюками кольору слонової кістки з куліскою і відповідними смужками з боків.

J-lo доповнила спортивний ансамбль стопкою діамантових браслетів і її фірмовими сережками-кільцями.

Мати двох дітей була в повному гламурі, розпустивши волосся карамельного кольору і розірвавши їх хвилями.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Співачка the On The Floor з'явилася всього за кілька днів до виходу її нового синглу Marry Me.

Дженніфер Лопес і незнайомець
Дженніфер Лопес і незнайомець

Крім цього, можна побачити ще дуже цікаві кадри, на яких можна побачити, як Дженніфер Лопес крутить своєю попою перед невідомим чоловіком в приміщенні. Після чого видно, як вона і невідомий чоловік помінялися своїм одягом.

Дженніфер Лопес і незнайомець
Дженніфер Лопес і незнайомець

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес похвалилася неземним тілом.