Відома російська актриса, телеведуча і колишня учасниця групи "Блестящие" Анна Семенович, яка також знайома аудиторії як володарка привабливих і пишних форм, зробила кілька нових операцій і показала себе відразу після операції.

Про всі подробиці Анна Семенович розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 2 мільйонів чоловік. Артистка показала збори в лікарняну палату, пластичного хірурга і навіть процес його роботи над своїм обличчям. 43-річна знаменитість вирішила прибрати трохи жиру з обличчя, зробивши ліпосакцію. Таким чином вона сподівається назавжди розпрощатися з другим підборіддям.

Скріншот з Insta Stories, Анна Семенович
Скріншот з Insta Stories, Анна Семенович

Будучи на прийомі у лікаря, вона також заявила про бажання зробити ліпосакцію на руках. Семенович зізналася, що їй завжди подобалися худі і красиві ручки, тому вона готова піти на такі жертви заради краси. Артистка поділилася подальшими планами - схуднути на 10 кілограм.

Скріншот з Insta Stories, Анна Семенович
Скріншот з Insta Stories, Анна Семенович

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Я вирішила трохи вдосконалити свою фігуру. Ви знаєте, що я дуже задоволена своїми формами і люблю своє тіло, але є місця, які мені захотілося трохи поправити. Я зробила ліпосакцію зони підборіддя і рук. Це проблемні для багатьох місця, і одними заняттями спортом привести їх в ідеальну форму досить складно і довго. Тепер справа за малим, швидко відновитися і далі радувати вас", - поділилася зірка.

Анна Семенович показала себе вже після операції, яка тривала 2,5 години і повідомила, що відчуває себе чудово.

Скріншот з Insta Stories, Анна Семенович
Скріншот з Insta Stories, Анна Семенович

Нагадаємо, Анна Семенович зізналася в гостьовому шлюбі з іноземцем: "Мене влаштовувало, я отримувала все"

Як повідомляв Знай.uа, шанувальникии шоковані виглядом розповнілої Анни Семенович: "Бабкіна молодше виглядає"

Також портал Знай.uа писав, що володарка пишних форм Анна Семенович перетворилася на спокусливу аборигенку: потрібен Робінзон