Регіна Тодоренко поділилася шанувальниками емоціями щодо. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі " Орел і решка "на російському телеканалі" П'ятниця " любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

7 лютого жінка опублікувала фотографії з узбережжя Карибського моря. Регіна Тодоренко розповіла про те, що їй приносять подорожі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Щоразу в подорожах відчуваю, як стаю багатшим, життєлюбнішим, як прив'язана до своєї сім'ї і як люблю переміщення без зворотного квитка 🤣. Часто мої пригоди бувають небезпечні, але захоплюючі, і часто я забираю з собою тільки прекрасні спогади, шукаю найпозитивніші сторони навіть якщо досвід був сумним", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Шикарна, Краса чудово виглядає?"; "Відмінна Суперська посмішка всіх радує 😍 😍 🔥 🔥❤️ти найкраща 🚀🚀❤❤💯😜🌞"; "стільки свободи🔥 🔥 🔥крутишка красивая красива👌 👑", - повідомляють вони.

Нагадавши, Регіна Тодоренко після чуток про вагітність перейшла на арбузик: "закінчити..."

Також портал Знай.иа повідомляв, що заміжня Регіна Тодоренко розповіла, які у неї плани на самотнього Філіпа Кіркорова: "Водити за ніс"

Раніше Знай писав, Таїсія Повалій розкрила секрет, чому в 57 має зовнішність 30-річної: "зате як виглядаю". Українська співачка нещодавно відсвяткувала день Народження і здивувала своїм моложавим виглядом.