Володимир Дантес розповів про містичні цифри. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає кумедні пости на своїй сторінці в соцмережах.

На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч.

На початку лютого Дантес опублікував пост, в якому розповів про упередження щодо збігу цифр у датах. Справа в тому, що багато хто вважає що в другий місяць 2022 року в 22:22 багато порахували, що слід в цей час загадати бажання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Су*а! Я про#ав 2.02.2022 22: 22 Извините Вибачте, але це чую останні 2 дні)) це якийсь треш. Ви чого, золоті мої, це ж просто цифри. Вони ніяк не впливають на ваше життя! Хоч засуджувати не можна, але я цю маячню засуджую. Засуджую, бо я не полінувався і поставив будильник на 22: 21. Сів у своєму місці сили, сформулював запит і відправив бажання у всесвіт. І не ною, що про@бал 2.02.2022 22: 22. Ну нічо. Попереду 22.02.2022 22:22 і 02: 02 додавайте в календар і заводите будильник🤣", - повідомив він.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва.

Знай.ua писав, приймальня дочка Потапа показала зовсім юну маму Ірину Горову: народила в 19 років

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"