Kalush Orchestra представили пісню для Нацвідбору на "Євробачення-2022". Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Український репер представив композицію, яка називається Stefania, а також презентував кліп на цю пісню. Він зазначив, що присвятив трек своїй мамі. Kalush закликав свою аудиторію проголосувати за його композицію.

"Це щирий і душевний трек, в якому є український етнокод. Європа дуже кайфує від цього стилю. 💪Кожен, хто за нас проголосує в нац. відборі допоможе тому, щоб Україна перемогла в цьому році! І теж доставить приємно моїй мамі. Спасибі!",- повідомив він.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, того, хто поїде на Євробачення визначають журі і телеглядачі визначають по 50% результату голосування. У список фіналістів увійшли Alina Pash, Cloudless, Kalush Orchestra, Barleben, Michael Soul, Our Atlantic, ROXOLANA і WELLBOY.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - нестаріюча класика

Також портал Знай.uа повідомляв, що "Холостяк" Міша Заливако зізнався, чому довелося заблокувати Надін і подивитися на Анну Богдан: "це дурниці...".

Також портал Знай.uа повідомляв, що Джамала втратила близьку людину, яка принесла їй перемогу на Євробаченні. Популярна українська співачка, переможниця "Євробачення 2016" Джамала поділилася зі своїми друзями і передплатниками дуже сумною новиною.