Український "Щедрик" пролунав на Олімпіаді в Пекіні. Під всесвітньо відому мелодію виступала фігуристка Анастасія Шаботова.

Дівчина приготувала для виступу костюм, стилізований під народне вбрання – із вишиванкою.

Для 16-річної Анастасії це перша Олімпіада. Загалом вона виступила непогано, їй вдалося без проблем виконати комбінацію лутц-тулуп. Елемент вдався дуже ефектним – фігуристка з легкістю високо вистрибнула, продемонструвавши значну амплітуду.

Проте у підсумку Шаботовій вдалося посісти лише сьоме місце із 62,49 балами. На думку експертів, судді незаслужено занизили оцінки українській спортсменці. Дівчина розридалася, коли почула свої бали.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Цікаво, що дівчина свого часу емігрувала до України з Росії, змінивши громадянство. У 2019 році вона спровокувала скандал, заявивши, що російські фігуристки вживають «багато правильного допінгу». У РФ дівчину почали цькувати її ж колеги, і батьки ухвалили рішення емігрувати. Після цього колишня москвичка з українським корінням почала презентувати на змаганнях Україну.

Нагадаємо, раніше лижниця злетіла з траси на Олімпіаді-2022 в Пекіні на величезній швидкості

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна "втратила" біатлоністку Валентину Семеренко на Олімпіаді-2022 в Пекіні.

Також "Знай.ua" писав, що Жан Беленюк дізнався, як "шикують" українські спортсмени на Олімпіаді - 2022 у Пекіні: "у кімнаті +9".