Грузинський бізнесмен, блогер і модель Іраклі Макацарія, який відомий українцям по романтичному шоу "Холостяк", продовжує радувати своїх шанувальників "творчими" зустрічами у своїй рідній країні. Шоумен також ще й радіє своїм любовним стосункам з новою дівчиною, яка молодша за нього аж на 17 років - Лізою.

Цього разу Іраклі опублікував ніжний знімок, де він з Лізою позує у винному центрі Кахеті. Про це стало відомо завдяки новій публікації Іраклі в мережі Instagram.

Публікація Іраклі Макацарії, скріншот: Instagram
Публікація Іраклі Макацарії, скріншот: Instagram

На превеликий жаль відданих фанатів Іраклі не підписав знімки, а тільки залишив смайлик у вигляді червоного сердечка, таким чином нагадуючи, що він поруч зі своєю "любов'ю". Можна помітити, що парочка вибрала для походу в даний заклад вечірні костюми.

Публікація Іраклі Макацарії, скріншот: Instagram
Публікація Іраклі Макацарії, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток
Показати ще

20-річна Ліза з великою теплотою дивилася на свого дорослого бойфренда, а сам Іраклі ніжно обіймає дівчину за талію і широко посміхається в камеру. Друзі, підписники та інші користувачі мережі почали активно ставити лайки свіжим фото, а також коментувати публікацію.

Ось, що пишуть люди: "Класні! Щастя Вам на довгі роки!", "Дивовижні", "Ви дуже вродлива пара! І дуже хороші люди!!!", "Будьте щасливі разом, на довгі роки", "Очі так світяться. Нехай щастя завжди буде в очах і в серцях", "Просто пара від Бога. Любіть один одного, цінуйте один одного, дорожіть один одним та бережіть один одного!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, переможниця "Холостяк-6" Олена Лесик показала голеньке тіло, "втрачене" Іраклі Макацарією: вийшла з душу і схопилася за камеру.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк-10" Макс Михайлюк повернувся після "пропажі", щоб показати, як виросла його копія: "Змушуєте".

Знай.uа писав, Тіна Кароль розповіла правду про стосунки з Андрієм Данилком, жили разом: "Залишила Геля?".