Для всіх українських телеглядачів, які люблять романтичні телевізійні шоу, з'явилися цікаві факти з життя нового головного героя "Холостяка" - 32-річного бізнесмена, актора і моделі Алекса Топольського. Цього разу хлопець розповів про прості моменти з життя, а також про своє рідне місто Львів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алекса Топольського в мережі Instagram.

Публікація Алекса Топольського, скріншот: Instagram
Публікація Алекса Топольського, скріншот: Instagram

"Місто, в якому я народився. Незвичайне місто, такі називають - атмосферними. Вона відчувається скрізь, навіть смак кави інший, ароматні чи що, повітря солодше.

Неначе воно сповнене карамельним присмаком від якого хочеться посміхатися і ці затишні секретні кав'ярні, в яких ми з батьком спілкувалися про життя, бізнес, будували плани на майбутнє.. дивлячись, як Шелф жадібно вигризає чергову кістку.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Це прості моменти, але вони дуже рідні. Я ними дорожу. Вони завжди залишаться в моїй пам'яті. Місто, в якому я народився.", - пише Олександр Топольський.

Олександр Топольський. Фото: скріншот відео
Олександр Топольський. Фото: скріншот відео
Олександр Топольський. Фото: скріншот відео

Також до свого тексту Алекс Топольський додав ще й знімок з однієї з львівських вулиць. Тут шанувальники "Холостяка" можуть побачити Алекса з нового боку в модному луці, зі шкіряною чорною курткою та зручним худі.

Раніше повідомляли, "Холостяк" Алекс Топольський розповів все про перше побачення, почав обнюхувати відразу: "Ідіть і муркотіть".

Як повідомляв Знай.uа, Квіткова не оцінить: колишній "Холостяк" Добринін у всіх на очах схопив Яремчук за п'яту точку - "Хочете помацати".

Знай.uа писав, соковиті "мушлі" Анни Богдан змусили українців ще раз згадати про "Емілі в Парижі": "Цілодобово увімкнено телевізор...".